Inženiring

Pomagali vam bomo razvijati vaše ideje ter vas popeljali skozi vse faze projekta, vse od idejne zasnove pa do uporabnega dovoljenja vašega objekta!
Inženiring
Vse od idejne zasnove pa do uporabnega dovoljenja!

Na nas se lahko obrnete že v fazi oblikovanja svoje ideje o graditvi objekta oziroma pri realizaciji nepremičninske naložbe. (skratka v katerikoli fazi gradnje smo vam na voljo!) Popeljali vas bomo skozi vse faze projekta – od idejnih zasnov do uporabnega dovoljenja. Ne bo vam potrebno skrbeti za vrsto birokratskih postopkov, kot so na primer: pridobitev lokacijske informacije, pridobitev projektnih pogojev, pridobitev soglasij na izdelano projektno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja pa vse do same izdaje gradbenega dovoljenja.  Vse to smo Vam pripravljeni izvesti hitro in učinkovito po korektni ceni, saj je za nas čas neprecenljiv!

Strokovnost, inovativnost, kakovost in prijaznost storitev so vrednote, ki predstavljajo vodilo vsem našim inženirjem ter drugim sodelavcem. Menimo, da je za dobro sodelovanje potrebna predvsem velika mera prilagodljivosti ter korekten odnos do naših strank. Stranka je torej pri nas vedno na prvem mestu.

Lahko vam tudi pomagamo poiskati najboljšega izvajalca oziroma izvajalce, ki bodo ustrezali vašim zahtevam, tako da vam bo vaša gradnja v užitek in ne bo le kup težav, ki pogosto spremljajo nevešče investitorje. Pri nas lahko torej poiščete vse odgovore, povezane z gradnjo kot celoto ali posamezno fazo, mi pa vam bomo z veseljem pomagali.

Investicijski inženiring

Želite graditi, pa se nimate časa prebijati skozi vse birokratske ovire?

Gradbeni nadzor

Gradbeni nadzor nad gradnjo objektov oziroma izvajanjem del

Elektro inženiring

Inženiring se ukvarja s praktično uporabo elektrike

Izvedbeni in svetovalni inženiring

Pomoč investitorjem v celotnem investicijskem procesu

REFERENCE
  • All
  • sončne elektrarne