Sončne elektrarne

Sončna elektrarna na ključ za samooskrbo predstavlja lasten brezplačen vir energije za pokritje domačih potreb po električni energiji.
Sončne elektrarne
SAMOOSKRBNA HIŠA Z ELEKTRIČNO ENERGIJO

Inpro 22 ponuja postavitev sončnih elektrarn za samooskrbo po celotni Sloveniji. Postavimo vam jo lahko po sistemu na ključ, kjer zraven uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo.

Kaj je »Net-metering« ali neto meritev?

Neto meritev deluje na osnovi števca električne energije, ki se vrti v obe smeri. Takrat, ko sončna elektrarna proizvaja več električne energije, kot jo objekt troši, viške oddaja v omrežje (podnevi). Ponoči, ko sončna elektrarna ne proizvaja energije, pa objekt jemlje električno energijo iz omrežja. Na ta način deluje električno omrežje kot hranilnik električne energije.

Velikost elektrarne za samooskrbo je navzgor omejena na 11 kW. V primeru, da bo elektrarna proizvedla več električne energije od letne porabe vaše stavbe, boste viške energije dobavitelju prenesli brezplačno. Zato je najbolj optimalno postaviti elektrarno, ki bo letno proizvedla ravno toliko ali malo manj elektrike, kot jo porabite.

Pokličite oziroma kontaktirajte nas, mi pa Vam v najkrajšem možnem času pripravimo ponudbo!

oprema za sončno elektrarno

Izraz »fotonapetostni sistemi« pomeni skupino vseh naprav in posameznih enot PV inštalacij, ki so potrebne za pravilno delovanje celega sistema.

Fotovoltaika

Sonca si nihče ne lasti, njegova energija je brezplačna. Je trajen in čist vir energije. Od nas pa je odvisno, ali bomo njegovo moč izkoristili.

Zakaj je sončna elektrarna investicija prihodnosti?

Sončna elektrarna je odlična investicija na vseh področjih, kjer sonce prevladuje večino leta. Gre za samooskrben sistem, ki Vam omogoča, da samostojno proizvajate elektriko s pomočjo sonca.

REFERENCE
  • All