O nas

KAj PREDSTAVLJA NAŠE PODJETJE?

OSNOVNE INFORMACIJE O PODJETJU INPRO 22

Podjetje Inpro 22 d.o.o. je vodilno podjetje na področju projektiranja in inženiringa, ki se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in vrhunsko kakovostjo storitev. S svojo ekipo strokovnjakov in inovativnim pristopom zagotavljamo  celovite rešitve na področjih arhitekturnega in gradbenega projektiranja, projektiranja strojnih inštalacij, električnih inštalacij, projektantskega in gradbenega nadzora ter svetovalnega in izvedbenega inženiringa. Samo podjetje se tudi vedno bolj usmerja v področja tržnih gradenj, kjer domačim in tujim naročnikom ponujamo stanovanjske, poslovne, počitniške in turistične objekte, katere prihajajo v zadnjem času vedno bolj do izraza. 

Začetki podjetja segajo v leto 2006, ko je bilo ustanovljeno podjetje INPRO 22 s sedežem na (takratni) Parmovi 41, 1000 Ljubljana, nato pa se je sedež podjetja zaradi večjih kapacitet prestavil na Kamniško 25, 1000 Ljubljana. Podjetje si je v preteklih letih ustvarilo precej referenc, tudi z lastnimi investicijami, v prihodnje pa se še naprej namerava razvijati kot prepoznaven, hitro rastoč, fleksibilen, zanesljiv in prodoren poslovni partner.

Osnovni dejavnosti, ki zaznamujeta podjetje INPRO 22 sta arhitekturno in gradbeno projektiranje. Gre za dejavnosti, ki se prepleta s področji, ki so bistveno povezana s projektiranjem strojnih in elektro inštalacij ter gradnjo za domač in tuji trg. 

Arhitekturno in gradbeno projektiranje

Glavna področja projektiranja so projekti v stanovanjski gradnji (enodružinski in večstanovanjski objekti, hoteli, turistični objekti, drugi objekti kateri zajemajo področja visoke gradnje), del projektiranja pa je vezan tudi na najrazličnejše industrijske objekte.

V okviru projektiranja posvečamo posebno pozornost razvoju različnih vrst konstrukcij (betonskih, sovprežnih, jeklenih), za katere tudi izdelujemo načrte za gradbeno dovoljenje, izdajamo izvedbene načrte ter kompletno delavniško dokumentacijo.

Projektiranje strojnih in električnih inštalacij

Za vsa (zgoraj navedena) področja arhitekturnega in gradbenega projektiranja nudimo tudi projektiranje strojnih in električnih inštalacij. Posamezne faze projektiranja vključujejo idejni projekt IP, projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja PGD, projekt za izvedbo PZI, projekt za razpis PZR, projekt izvedenih del PID, projekt obratovanja in vzdrževanja POV.

Prodaja in izdelava SLK strešne kritine in fasadne obloge

Prevzeli smo proizvodnjo SLK obloge in ustanovili nov sektor v podjetju, ki obsega podporo strankam ter proizvodnjo in trajnostni razvoj. Naš kader je edinstveno specializiran na področju oblog (fasad in strešnih kritin). V uspeh SLK obloge smo brezdvomno prepričani, saj se je dokazala kot izjemno kvaliteten proizvod, po katerem povpraševanje (po aktualnih podatkih) izjemno hitro narašča. 

Projektantski in gradbeni nadzor

Projektantski in gradbeni nadzor sta dve ključni fazi v gradbenem procesu, saj vključujeta natančen pregled arhitekturnega, tehničnega in izvedbenega projekta (poleg vseh specifikacij) s strani naših strokovnjakov. Kar  se pa tiče gradbenega nadzora, pa je tukaj predvsem potrebno poudariti dejstvo, da gre za proces, ki poteka med samo izvedbo gradbenega projekta. Vključuje stalni nadzor nad izvajanjem gradbenih del, spremljanje kakovosti izvedbe, preverjanje skladnosti z načrti, nadzor nad časovnim okvirom in stroški ter upravljanje morebitnih sprememb ali odstopanj. 

Obe vrsti nadzora sta ključni za zagotavljanje uspešnega in kakovostnega gradbenega projekta ter tudi za varovanje interesov investitorja, saj pomaga pri zmanjševanju različnih tveganj. 

 INPRO 22 vam zagotavlja vrhunsko izvedbo tako projektantskega, kot tudi gradbenega nadzora!

 

SvetovaNJE in IZVEDBA (inženiring)

Za podjetje INPRO 22 sta svetovanje in izvedbeni inženiring ena bistvenih elementov na področju gradbeništva, saj vključujeta strokovno podporo in svetovanje strankam pri načrtovanju, razvoju in izvedbi gradbenih projektov.  Zanimivo pa je poudariti tudi dejstvo, da se svetovanje in izvedbeni inženiring v gradbeništvu precej dopolnjujeta in imata bistveno vlogo pri zaključku gradbenega projekta. Skupaj namreč zagotavljata, da so tehnični, finančni in organizacijski vidiki projekta v celoti upoštevani ter, da se dosežejo vsi cilji, ki vključujejo kakovost, varnost, trajnost in časovni okvir projekta. 

Zagotavljamo vam vrhunsko svetovanje in izvedbo po ugodni ceni!

Hiše na ključ - naravna in klasična gradnja

Naša vse bolj iskana inovacija so postale tudi hiše na ključ, kjer vam lahko pomagamo v vseh fazah in prevzamemo za vas kompleten projekt.

Ponudbo hiš na ključ si lahko ogledate tukaj.

Energetsko samooskrbna hiša

Sončna elektrarna za samooskrbo predstavlja lasten, varen in brezplačen vir energije. Sistem pokrije celotno domačo potrebo po električni energiji, kar pomeni, da niste odvisni od nobenih drugih virov elektrike. Sončne elektrarne in sončne celice predstavljajo korak naprej v vašo sončno prihodnost! Dostopna cena. Dolga življenjska doba. Velik prihranek na stroških energije.

1. Izberite hišo po vaši meri (povezava)
2. Hišo vam prekrijemo z SLK kritino in sončno elektrarno za ceno toplotne črpalke. 

Rezultati povejo vse!

Vodilno podjetje na področju projektiranja in inženiringa

USPEŠNIH PROJEKTOV
ZADOVOLJNIH STRANK STRANK
LETO NA TRGU

MI SMO INPRO 22!

Ste zainteresirani? Vas zanima še več? Kliknite TU in pošljite povpraševanje! Z veseljem ga bomo obravnavali!