Izvedba

By 0
829
Izvedba

Za uspešno delovanje elektrarne je poleg dobre lokacije, kvalitetnih modulov in inverterjev potrebno pravilno projektiranje in izvedba sončne elektrarne.

Investitor težko preverja izvajalca, zato je dobro izbrati izvajalca z izkušnjami pri projektiranju sončnih elektrarn. Zelo pomembno je tudi, da dela izvajajo usposobljeni elektro inštalaterji, za montažo na strehi pa usposobljeni krovci, ki bodo za svoje opravljeno delo dali tudi ustrezno garancijo.

Integrirane sončne elektrarne so narejene iz materiala, ki se uporablja za nadomestilo konvencionalnih gradbenih materialov v delih ovoja stavbe, kot so strehe, strešna okna ali fasade. Vedno bolj so vključene v gradnjo novih stavb kot glavni ali pomožni vir električne energije. Uporabijo se pa lahko tudi za obstoječe stavbe, kjer je potrebna sanacija strehe. Prednost integriranega foto-napetostnega sistema je v tem, da moduli nadomestijo strešno kritino in se s tem posledično zmanjšajo tudi stroški vgrajenih materialov. Ta prednost je integrirane foto-napetostne sisteme naredila eno izmed najhitreje rastočih segmentov solarne industrije.

INPRO 22 d.o.o. vam bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in obširnim znanjem priskočil na pomoč v katerikoli fazi od priprave projektne dokumentacije, pridobitve dovoljenj in soglasij, do končne izvedbe ter vzdrževanja objekta med obratovanjem.

Za več informacij nas pokličite na 059 037 440 ali nam pišite na info@inpro-projektiranje.si